Køreplan fra 10. august

Fra d. 10. august 2020 ændres den nuværende form af kollektive trafik på øen således, at de store rutebusser erstattes med 3 minibusser, der skal dække øen med skole-, handicap- og rutekørsel.

Skolekørslen
Skolekørslen bliver fremover opgraderet fra 2 store busser til 3 minibusser. Samsø inddeles i tre zoner med hver zone dækkes af en 19 personers minibus, der kører hurtigere end de store busser i dag.

Der vil være en fast rute om morgenen og en mere direkte rute hjem om eftermiddagen med de tre busser. Alle elever udstyres med skolekort med en farvet zone og nummer på.  Skolekortet kan kun bruge til og fra skole og SFO. Om morgenen og om eftermiddagen, hvor der er skolekørsel, der kan skolebussen bruges af alle som en gratis telebus.

Plan for skolebussen (kommer)

Telebussen
Telebusserne har kapacitet på med optil 19 personer i hver af de 3 busser. Telebussen skal køre fra adresse til adresse og ikke i fast rutefart eller via knudepunkt. Telebussen kører forsat kun på asfaltveje.

Kunden skal ringe direkte til bestillingskontor på 7210 8010 2 timer før man skal bruge den. Færgekunder fra Kalundborg og Hou skal ringe senest 45 minutter inden ankomst til Samsø, for at bestille en telebus.

Handicapkørsel
Handicapkørslen bestilles på samme måde som telebussen, da der er tale om samme type kørsler. Servicen over for telebuskunder er den samme som til brugere af handicapkørslen. Prisen for handicapkørsel bliver dermed præcis som for telebus, hvilket er en nedsættelse af taksten i forhold til i dag.

Priser (kommer)